گردهمایی دانشجویان طراحی پارچه و لباس

به همت انجمن علمی دانشجویی طراحي پارچه ولباس با توجه به حضوری شدن دانشگاه و حضور دانشجویان در دانشگاه مراسمی با عنوان گردهمايي دانشجويان ورودی ١٣٩٩و ۱۴۰۰ رشته طراحي پارچه ولباس در روز شنبه ٧خرداد ماه ۱۴۰۱ در سالن مرحوم کاظمی آشتیانی دانشگاه علم و‌ فرهنگ برگزار شد.

این برنامه با حضور مهمانان سرکار خانم نجفی مدیر امور فرهنگی اجتماعی و امور دانشجویی ،مدير گروه طراحي پارچه ولباس سركار خانم دکتر كياوش وهمچنين اعضای هیات علمی اين رشته؛ خانم دکتر وزيري، خانم دکتر قاسميان، و اساتید این رشته خانم جهانگردي، خانم عباسي و خانم امامي در جمع دانشجويان طراحي پارچه ولباس درسالن مرحوم كاظمي آشتياني برگزار گرديد.
دراين برنامه ابتدا
پخش ويدئو انگيزشي از دانشجويان موفق فارغ التحصيل شده ي دانشگاه علم وفرهنگ و میز گرد اساتید به منظور آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با اساتید از جمله برنامه های این گردهمایی بود.